Beeldhouwen in steen

Wat gaan we doen

Workshop beeldhouwen.

Heeft u altijd al eens willen ontdekken of u talent heeft voor beeldhouwen, of bent u er al mee bezig en wilt u zich verder ontwikkelen? Als Mixed Media Sculptor geef ik in mijn atelier gezellige maar vooral leerzame workshops. In mijn atelier kan ik maximaal 2 personen ontvangen. Het voordeel is wel dat de deelnemer alle aandacht krijgt die nodig is.

Een workshop duurt een dag. ’s Morgens beginnen we rond 10.00 uur met koffie en iets lekkers. Vervolgens zullen we in het atelier aan de slag gaan. Tussendoor zal er een lekkere lunch plaats vinden en in de loop van de middag nog wat lekkers. Koffie, thee en water is steeds aanwezig. Rond 17.00 uur is de workshop afgelopen, maar een wekker wordt niet gehanteerd.

Deze leerzame en gezellige dag kost € 50,00 p.p. Hierbij zit alles inbegrepen. Eten, drinken, een stuk Braziliaans Steatiet van tussen de 4 á 5 kilo en het gebruik van alle gereedschappen. Wilt u een groter beeld maken, met een hardere steen of een eigen steen of heeft u een andere wens? Maak het kenbaar en we vinden een oplossing.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op!

Georganiseerd door


Peter Hendriks
Mixed Media Sculptor

Mijn cursussen