WordPress in een dag

Wat gaan we doen

Doelgroep
Ondernemers zonder kennis van programmeren of HTML die zelf een vindbare website willen maken en/of onderhouden.

Doel van de training
Na deze training bent u in staat zelfstandig een aantrekkelijke website in WordPress te maken en onderhouden.

Inhoud training
In deze training leert u hands-on hoe een succesvolle website tot stand komt. Niet alleen de bouw maar ook de relevantie van vorm en inhoud komen aan bod. Dit begint met het kiezen van de juiste trefwoorden, het doen van zoekwoordonderzoek en het samenstellen van voor Google geoptimaliseerde teksten en afbeeldingen. Met deze bouwstenen leert u vervolgens een aantrekkelijke, vindbare website te maken die u zelf volledig kunt onderhouden. De training beslaat twee dagdelen, u kunt ervoor kiezen een of twee dagdelen te volgen. Het eerste dagdeel behandelt het samenstellen van de juiste teksten en afbeeldingen, afgestemd op uw doelgroep en vindbaarheid in Google. Tijdens het tweede dagdeel leert u hoe u met WordPress daadwerkelijk de site kunt bouwen.

Over de trainer
Karel werkt sinds 2001 als zelfstandig ondernemer in de uitgeverijbranche. In 2014 heeft hij van zijn passie (hardlopen) zijn tweede beroep gemaakt. Na jarenlang met programmeurs te hebben samengewerkt besloot hij zijn website zelf te bouwen, in WordPress. Samen met zijn kennis van online marketing leverde dat een aantrekkelijke site op die voor klanten en promotie zorgt. Google maar eens op ‘loopgroep Haarlem’ of ‘hardlopen Haarlem’.

Kosten en locatie
Deze training wordt in Haarlem gegeven maar kan ook in-company worden aangeboden. In Haarlem betaalt u 400 euro voor twee dagdelen of 250 euro voor één dagdeel. U kunt ook een collega meenemen: u betaalt dan per persoon 250 euro voor twee dagdelen of 150 euro voor één dagdeel. Kosten voor in-company en groepen groter dan 5 personen op aanvraag.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Haarlem

WordPress in een dag, prijs per persoon indien u met z'n tweeën komt. Locatie Haarlem. Na reservering bel ik u om een datum en tijd af te stemmen.

Start Op afspraak
Locatie Haarlem

WordPress in een dag, prijs per persoon indien u alleen komt. Locatie Haarlem. Na reservering bel ik u om een datum en tijd af te stemmen.

Georganiseerd door


Karel Kolb

Mijn cursussen