Facebook voor ondernemers

Wat gaan we doen

Doelgroep
Ondernemers die zelf een succesvolle Facebook-pagina willen beheren en/of opzetten.

Doel van de training
Na deze training bent u in staat zelfstandig een succesvolle Facebook-pagina voor uw bedrijf te maken en onderhouden.

Inhoud training
Deze training is zowel voor beginners als gevorderden een praktische manier om verder te komen op Facebook. Van het maken van een pagina tot het optimaliseren van een advertentiecampagne, het komt allemaal aan bod. Best practices van succesvolle marketeers ontbreken uiteraard niet. Na de training kunt u uw Facebook-pagina laten reviewen door de trainer, gratis.

Over de trainer
Karel werkt sinds 2001 als zelfstandig ondernemer in de uitgeverijbranche. In 2014 schreef hij het succesvolle Handboek Facebook-marketing. Hierin komen alle aspecten van Facebook voor ondernemers aan bod. In deze training van een dag wordt dit boek als vertrekpunt genomen voor uw eigen Facebook-pagina.

Kosten en locatie
Deze training wordt in Haarlem gegeven maar kan ook in-company worden aangeboden. In Haarlem betaalt u 400 euro voor deze training van een dag. U kunt ook een collega meenemen: u betaalt dan per persoon 250 euro. Kosten voor in-company en groepen groter dan 5 personen op aanvraag.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Haarlem

Facebook voor ondernemers, locatie Haarlem. Na reservering bel ik u op om een datum en tijd af te spreken.

Start Op afspraak
Locatie Haarlem

Facebook voor ondernemers, locatie Haarlem, prijs per persoon bij inschrijving van twee personen ineens. Na reservering bel ik u op om een datum en tijd af te spreken.

Georganiseerd door


Karel Kolb

Mijn cursussen