Danscursussen Cubaanse Salsa op alle niveau's

Wat gaan we doen

Beste salsaliefhebbers,

El Punto Cubano start volgende week met nieuwe cursussen SALSA CUBANA op twee locaties: op maandag 17 november bij Huis van de Wijk Lydia en op dinsdag 18 november bij de Ebeling. Onder de professionele en gepassioneerde leiding van Angel Ford Mesa leer je diverse Cubaanse ritmes zoals Salsa, Son, Rumba, Chachacha, Changüí. Ook leer je om te dansen "a tiempo" en "contratiempo". Daarnaast leer je de Rueda de Casino (dansen in een kring waarbij je na elk figuur van partner wisselt).

Hieronder zie je het rooster voor de komende periode:

Maandag 17 november t/m 9 februari
Huis van de Wijk Lydia, Roelof Hartplein 2a
19:00-20:00 beginners
20:00-21:00 semi-gevorderden
21:00-22:00 gevorderden

Dinsdag 18 november t/m 10 februari
De Ebeling, Overtoom 52
19:00-20:00 beginners
20:00-21:00 semi-gevorderd
21:00-22:00 gevorderden

Inschrijving en betaling
Je kunt je eventueel aanmelden per mail of telefonisch, dan houden wij een plek voor je vrij. Vrijblijvend langskomen kan ook. Mocht je een cursus willen volgen dan kun je je inschrijven middels een inschrijfformulier, voorafgaand aan de eerste les. Voor een cursus van 10 lessen betaal je 90 euro. Als je vooraf aangeeft dat je een les niet kunt komen, dan kun je de gemiste les eventueel inhalen. Betalingen worden cash gedaan bij de inschrijving. In overleg kun je het geld overmaken. Pinnen is niet mogelijk.

Kerstvakantie Wij hebben kerstvakantie van 21 december t/m 11 januari. Dan zijn er geen lessen. De lessen starten in 2015 weer op maandag 12 en dinsdag 13 januari.

Cuban Party
El Punto Cubano geeft een keer in de maand een Cubaans Salsafeest bij in La Casa de la Musica Cubana (De Ebeling, Overtoom 52) met een workshop, Cubaanse cocktails en heerlijk eten. Op een schitterende houten dansvloer kun je dansen op de beste Cubaanse muziek van DJ AngelDCuba, gast-DJ Fernando Garbey en regelmatig live muziek. Het eerstvolgende feest is op zondag 7 december. Het adres van de Ebeling is Overtoom 52. Bereikbaar met tram 1, 3 en 12. Op zondag gratis parkeren in Amsterdam West (let op naar de zuidkant is wel betaald parkeren!).

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Angel L Ford Mesa en team El Punto Cubano

Georganiseerd door


El Punto Cubano
Cubaanse dans- en muziekschool

Mijn cursussen