Contentmarketing in een dag

Wat gaan we doen

Doelgroep
Ondernemers die willen leren hoe je met goede content nieuwe, trouwe en tevreden gebruikers wint.

Doel van de training
Tijdens deze training ontwerpt u uw eigen contentstrategie waarmee u, terug op kantoor, meteen aan de slag kunt.

Inhoud training
Door de opkomst van social media en het teruglopende bereik van traditionele media dient u tegenwoordig rechtstreeks met uw klanten te communiceren. Dat biedt enorme kansen om direct met uw publiek in gesprek te gaan. Hoe u deze kansen verzilvert (en valkuilen ontwijkt), daarover gaat deze training.

Over de trainer
Karel werkt sinds 2001 als zelfstandig ondernemer in de uitgeverijbranche. In 2012 schreef hij het succesvolle boek Contentstrategie voor het web. Hierin komen alle aspecten van contentstrategie en contentmarketing voor ondernemers aan bod. In deze training van een dag wordt dit boek als vertrekpunt genomen voor uw eigen contentstrategie.

Kosten en locatie
Deze training wordt in Haarlem gegeven maar kan ook in-company worden aangeboden. In Haarlem betaalt u 400 euro voor deze training van een dag. U kunt ook een collega meenemen: u betaalt dan per persoon 250 euro. Kosten voor in-company en groepen groter dan 5 personen op aanvraag.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Haarlem

Contentmarketing in een dag, locatie Haarlem. Na reservering bel ik u op om een datum en tijd af te spreken.

Start Op afspraak
Locatie Haarlem

Contentmarketing in een dag, locatie Haarlem, prijs per persoon bij inschrijving van twee personen ineens. Na reservering bel ik u op om een datum en tijd af te spreken.

Georganiseerd door


Karel Kolb

Mijn cursussen