Twerk & Pole workshop: leer paaldansen & twerken!

Wat gaan we doen

Twerk ‘nd Pole – heel veel dansen in één workshop

Gelegenheid?
Een vrijgezellenfeestje? Een teamuitje? Of gewoon een hele leuke dag in te vullen en opzoek naar een geschikte workshop? Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom; man, vrouw, jong of oud!

Paaldansen!
Paaldansen is nog steeds heel erg populair en een super goede workout. Maar paaldansen kan ook sexy zijn, of een beetje gek met veel humor. Misschien wil je wat stoere tricks leren? Of leer je liever sierlijk dansen in een choreografie - misschien zelfs op hakken?  Of zet je liever iemand een beetje voor paal in een workshop met heel veel lachen, gieren en brullen?! Het kan allemaal, in onze verschillende workshops! Elke workshop is in ieder geval voor iedereen een spannende en nieuwe uitdaging, met een knipoog!

Soorten workshops
Wij bieden verschillende typen workshops paaldansen aan. Denk hierbij aan een
• Regular pole workshop
• Sexy pole workshop
• Crazy pole workshop
• Twerk 'nd pole workshop

Twerk ‘nd Pole workshop
Hoor jij ook steeds vaker over “Sunday Bumday” of “Shake what your momma gave you”? Dan gaat het vast over twerken! En omdat twerken ontzettend hot is & paaldansen nog steeds supergaaf, combineren wij deze twee in één workshop voor jou! Dan kan jij straks in iedere club de show stelen ;) In deze workshop leer je van beiden een beetje en combineer je de aangeleerde technieken in een te gekke choreografie die je eind van de workshop zult laten zien aan elkaar! Leef je lekker uit, flaunt it if you got it en maak er samen een te gekke dansworkshop van!

Duur van de workshop
Je kunt bij ons workshops aanvragen voor 60, 90 of 120 minuten. 
60 minuten t/m 15 personen = € 195,-
90 minuten t/m 15 personen = € 235,-
120 minuten t/m 15 personen = € 275,-

Meer personen dan 15? Dan betaal je per extra persoon € 15,- bij. Heb je andere (speciale) wensen? Stuur ons een e-mail om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Locaties
We hebben o.a. locaties in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Breda & Den Bosch. Liever op een eigen locatie? Dat kan mogelijk ook, want we hebben podium palen. Stuur ons even een e-mail en dan kijken we wat we kunnen betekenen voor je. 

Meer informatie en/of aanvragen?
Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt - wij vertellen je graag meer over de opties, prijzen e.d.  Dit kan je doen door ons te bellen op 085-0220069 of te e-mailen.

Hopelijk tot snel! :)

Met sportieve groet,
Het team van Sportief Paaldansen

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Workshops op aanvraag mogelijk op één van onze locaties in Breda, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, 's Hertogenbosch en Den Haag!

  Er zijn nog 15 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Sportief Paaldansen
Sportief Paaldansen is voor iedereen!

Mijn cursussen