Paaldans cursus beginners 2

Wat gaan we doen

Maandag 5 januari 2015 van 21:00 tot 22:00 uur gaat bij Chalans Maastricht de paaldans cursus voor beginners 2 weer van start. Heb jij de beginners 1 cursus van Chalans al gevolg? Dan sluit deze cursus perfect aan op je vorige cursus. Deze cursus gaan we de geleerde technieken verder uit breiden en gaan we ook ondersteboven in de paal hangen! Dit belooft een spectaculaire cursus te worden! Bezoek dus snel de site van Chalans voor meer informatie en om in te schrijven.

Alle lessen worden gegeven door een gecertificeerde paaldans instructor. Op deze manier word je op een veilige en verantwoorde manier begeleid. Je leert om alle technieken op een correcte en verantwoorde wijze uit te voeren. Er wordt veel aandacht besteed aan blessure voorkoming. Behalve dat er op veiligheid en techniek gelet wordt zul je ook enorm veel plezier beleven tijdens de lessen. Op deze manier zal de maandag de leukste dag van je week worden!

Paaldansen is niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens de perfecte manier om weer helemaal in vorm te komen! Je traint kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Schrijf je dus snel in via de site van Chalans!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Kelly Hoogakker
Eigenaar Chalans Maastricht

Mijn cursussen