Workshop Haarvlechten

Wat gaan we doen

Haar invlechten is de trend van 2014! Wil jij ook graag een hip kapsel? (of hip kapsel kunnen maken?)

Is vlechten moeilijk? Nee hoor, jij kan het ook!

Wil je leren om mooie kapsels te maken, kom dan naar mijn workshop haarvlechten! Het is toch leuk als je dochter (vriendin of jezelf) er netjes en verzorgd uitziet en hoe leuk is het wanneer je daar positieve reacties over krijgt?

Het is een inspirerende creatieve workshop die verder gaat dan alleen het vlechten van het haar. Voor diegenen die het vlechten geoefend hebben maar niet verder komen dan een losse vlecht, zal ik tips geven hoe je het beste een mooie invlecht of opvlecht kan maken. Uiteraard gaan we dit oefenen zodat je de slag te pakken krijgt. Er is een cursus voor beginners en een cursus voor gevorderden.

Voor beginners: kun je wel een vlechtje maken maar wil het invlechten niet lukken, dan is deze workshop wat voor jou! We leren invlechten, opvlechten, visgraat maken, twisters, werken met de ponytail loop en nog veel meer!
Voor gevorderden: kun je al invlechten en opvlechten maar mis je wat creativiteit en zou je graag ook meerdere type vlechten willen leren, dan kom je vast aan je trekken bij deze workshop. We gaan ons bezig houden met de 4strengenvlecht (met en zonder lint), kabelvlecht, hartjes maken, etc.

Wanneer je vragen hebt over een bepaald kapsel, dan kun je hierover ook bij mij terecht. Neem je voorbeeld maar mee en samen proberen we het na te maken.

Het handigste is om een model mee te nemen: dochter of vriendin, maar heb je deze niet bij de hand dan heb ik ook oefenhoofden waar op gevlochten kan worden.
Neem je je dochter mee, houdt er dan wel rekening mee dat deze zich 2 uur zelf moet vermaken (er zijn waarschijnlijk wel andere kinderen maar ze moeten toch een poos stil op de stoel blijven zitten). Een Ipad/ gameboy meenemen is een optie (evenals pakje drinken).
Is je dochter kleiner dan 1.40 cm dan is het wellicht handig om de stoelverhoger uit je auto mee te nemen, om deze op te stoel te zetten zodat je minder last van je rug hebt na afloop van de workshop. (heb je deze niet, kan ik hier voor zorgen)

Tijdsduur: 2 uur
Kosten: € 17,50
Dit is inclusief het gebruik van een eventueel oefenhoofd, klemmen, elastiekjes, een kam en een borstel.

Er is ook de mogelijkheid om wat te kopen, zoals: borstels, puntkammen, waterspuitjes, klemmetjes, haarschuifjes en uiteraard ook mooie bloemenspeldjes en andere leuke versiersels voor in het haar.

Zelf een datum plannen? Dat kan!
Mochten er mensen zijn, die een groep hebben (minimaal 4 personen) en samen een cursus willen volgen, laat dat dan weten! Er kan dan in overleg een datum worden gepland!

Georganiseerd door


Nikki s Hair and Nails
Ede

Mijn cursussen