Yoga Introductie

Wat gaan we doen

Yoga Introductie Pakket (1 introductieles en 5 proeflessen voor €62,50)

In augustus en september biedt Lily Lotus het Yoga Introductie Pakket aan; een pakket met 1 Yoga Introles van 2 uur én een 5-lessenkaart (7 weken geldig na aanschafdatum). Het pakket is bedoeld voor mensen die nog geen (proef)lessen volgen of gevolgd hebben bij Lily Lotus, geïnteresseerd zijn in yoga maar nog geen of weinig yoga ervaring hebben. De Introles is vooral gericht op (een rustige opbouw van) de basishoudingen van yoga en geeft achtergrondinformatie over het nut en de geschiedenis van yoga. Met de 5-lessenkaart kun je uitgebreid kennismaken met het aanbod van Lily Lotus. Met een prijs van maar €62,50 is dit pakkket een buitenkansje! Dus ken je iemand die graag aan yoga zou willen doen maar nog twijfelt? Stuur dit mooie aanbod door aan hem of haar.

Hoe werkt het:

Je kunt het Yoga Introductie Pakket aanschaffen per mail of ter plaatse in onze studio. Je maakt een keuze welke van de introlessen je wilt volgen; zaterdag 23 augustus of zaterdag 20 september,(beide lessen zijn van 09:30 tot 11:30 uur). Met de 5-lessenkaart ben je welkom bij iedere les die Lily Lotus aanbiedt (let op: in de zomervakantie draait Lily Lotus een zomerrooster!!): 5 verschillende lessen, 1 of meerdere keren dezelfde les… de keuze is aan jou! Uiteraard kan en mag je de 5-lessenkaart al gebruiken vóórdat je de Yoga Introles hebt gevolgd! En om helemaal duidelijk te zijn: koop je het pakket bijv. 20 augustus, dan is de lessenkaart tot 7 weken daarna –dus tot 8 Oktober- te gebruiken.

Op deze manier krijg je een beter beeld van de verschillende yogastijlen die wij aanbieden en ontdek je snel voorkeursstijl.

Bij vragen over het Yoga Introductie Pakket mail ons gerust.

Georganiseerd door


Lily Lotus

Mijn cursussen