Gitaarles op maat elektrisch en akoestisch

Wat gaan we doen

Heb je altijd al gitaar willen spelen? Heb je wel een gitaar liggen maar ben je nog niet aan lessen toegekomen? Wat je reden ook is, gitaarspelen is een feest! Alleen helpt het natuurlijk als je er ook wat leuke geluiden uit krijgt..

Bij Studio Baart kunst ben je aan het juiste adres!

Onze professionele en deskundige docent leert je alle aspecten van het gitaar spelen, voor elektrische en akoestische gitaar, voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Van open akkoorden tot megasnelle riffs, het is allemaal mogelijk. Trashmetal? Geen probleem! Kampvuurliedjes? Doen we!

De lessen zijn maatwerk en worden per leerling aangepast, want iedere gitarist is tenslotte verschillend! Uiteraard leren we je de basis en daarvandaan gaan we je talenten tot het uiterste naar boven halen, zodat je binnen afzienbare tijd vrienden en familie zult verbazen met je spel...

Tijdens de lessen komt ook het samenspelen met de docent en de japanse zakdrummer (drumcomputer) uitgebreid aan de orde zodat je vanaf het begin vertrouwd raakt met het concept van jammen en improviseren.

De lessen duren een uur en kosten 22,50 euro per les. De proefles is gratis! De lessen worden individueel gegeven. Als je samen met een vriend of vriendin wilt lessen, bestaat de mogelijkheid om de lessen na elkaar te plannen, zodat je samen kunt optrekken.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Studio Baart Kunst Medemblik

wekelijks

Georganiseerd door


Studio Baart Kunst

Mijn cursussen