Lessen Duits, Engels en Nederlands

Wat gaan we doen

Bij TaalKrachtig kun je mondeling en schriftelijk, zakelijk en informeel leren communiceren in het Duits, Engels én Nederlands. Mirjam Hausmann zegt: "Ik heb een passie voor het overbrengen van kennis. In 2005 ben ik daarom voor mezelf begonnen als taaltrainer Duits, Engels en Nederlands. Ik zou mezelf als volgt willen omschrijven: vriendelijk, klantgericht, geduldig, flexibel, betrokken en ervaren.

Ik houd van diversiteit en bied daarom uiteenlopende cursussen aan: lessen voor kinderen vanaf 4 jaar, examenbegeleiding voor jongeren, sollicitatietraining, conversatiecursussen, zakelijke cursussen, privélessen, duo-lessen en groepslessen (max. 8 personen). Omdat ontspanning en plezier ook belangrijk zijn, bied ik een paar keer per jaar spelletjesavonden Duits aan. Verder redigeer en vertaal ik teksten van en naar het Duits.

In mijn lessen probeer ik een ontspannen sfeer neer te zetten, waarin de cursisten durven te praten en fouten durven te maken. Ik moedig hen aan om veel te spreken, corrigeer ondertussen en reik woorden aan. Als er aan de vergroting van grammaticakennis gewerkt wordt, is dat nooit een doel op zich maar gaat het om het kunnen toepassen in de eigen context. Ook geef ik ondersteunende adviezen over bijvoorbeeld apps, websites, podcasts, films en boeken. Er is heel veel nuttigs en leuks beschikbaar dat een aanvulling kan zijn op de lessen, die ik geef."

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Lesdata op afspraak

Georganiseerd door


TaalKrachtig
Duits, Engels, Nederlands als vreemde taal

Mijn cursussen