Vrijgezellenfeestje leuke Glamourshoot Veldhoven

Wat gaan we doen

VISAGIE WORKSHOP EN FOTOSHOOT
Een mini fotoshoot in combinatie met Visagie workshop zelf leren opmaken onder begeleiding van een prof. Make-up artiest.

Onder het genot van een hapje en een drankje, die wij voor u verzorgen op locatie, legt onze visagiste u onder tussen van A tot Z uit, hoe en waarom u een make-up aanbrengt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Voorbeeld programma make-up workshop:
Ø Zij legt u uit hoe waarom wij een concealer gebruiken en daarna hoe een huidcorrigerende basis foundation wordt aangebracht.
Ø Welke kleur foundation is daarbij goed voor uw huid en waarom gebruiken wij deze foundation. Hoe brengen wij een rouge aan en waarom.
Ø Hoe zetten wij een mooie oog make-up op en waar moeten wij op letten bij de verschillende vormen, ogen en kleuren van het oog als wij een oog make-up aanbrengen.
Ø Waarom zetten wij een wenkbrauw mooi aan en hoe maken wij een intense oogopslag met make-up.

Op deze manier behandelen wij ieder deel van het gezicht. Heel veel handige tips voor dagelijks gebruik bij uzelf en/of tips voor feestjes en leuke uitjes. Dit hangt af van het thema dat u kiest.

Het is een interactieve workshop, dat wil zeggen dat ze alles voordoet op bijvoorbeeld de bruid, jarige of vrijwilliger. U kan hierbij ook een thema make-up aangeven. Zoals bijv. een glamour-, avond- ,extreme- of een trend make-up. De visagiste zal er altijd voor zorgen dat u mooi de deur uitgaat.

Tijdens deze workshop kunt u ons alles vragen mbt de visagie workshop en eventuele dag- en nachtverzorging.

Aansluitend krijgen jullie nog een geweldige fotoshoot met een professionele fotografe!
Iedereen wordt individueel op de foto gezet en aan het einde wordt er ook nog een prachtige groepsfoto gemaakt.

Het is ook mogelijk om een bepaald thema te kiezen voor de make-up en fotoshoot!
Glamour, Model voor 1 dag, Verleiding, Romantisch, Maffia, Gooische vrouwen/meisjes, Pink Ladies, Sprookjesmetamorfose, Zwart-Wit, Gipsy, Maffia, Gangster, jaren 60, jaren 80, Charlies Angels, Sex and the City, Desprate Housewives, eigen keuze

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Visagieworkshops
Team van Visagieworkshops.nl in heel Nederland

Mijn cursussen