Droneworkshop

Wat gaan we doen

We beginnen de workshop met koffie en een voorstelrondje. Daarna, afhankelijk van de gekozen aanbieding, krijg je een videopresentatie over uiteenlopende onderwerpen zoals: geschiedenis van de drone, wat is een drone & hoe werkt deze, toepassingen, waar gaat het in de toekomst naartoe, veiligheid, wetgeving, hoe werkt een gimbal, filmen & fotograferen met een drone, etc.

Het zijn altijd interactieve sessies met ruimte voor vragen tussendoor. Hierna gaan we meteen op de simulator oefenen en daarna vlieg je zelf met een echte drone! Voor bedrijfsuitjes staan er (in overleg) spannende spelelementen met drones op het programma en ook een demonstratie van grote, professionele drones. Bij de kind-en-opvoeder-droneworkshop (vanaf 12 jaar) is er extra aandacht en tijd voor het kind ingepland. Tijdens de foto- en filmdroneworkshop (die een hele dag duurt) gaan we daadwerkelijk direct filmen met een drone.

Een complete lunch en een drone (twee modellen beschikbaar, verplicht voor groepen) zijn optioneel van te voren te bestellen. Als je zelf al een (kleine) drone hebt gekocht, neem die gerust mee! De droneworkshop vindt plaats in Den Haag maar voor bedrijfsevenementen bezoeken wij de gehele Benelux voor workshops op locatie.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Droneworkshop Voucher

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Parcival Hofland
Dronepiloot

Mijn cursussen