Wat gaan we doen

In deze workshop krijg je inzicht in wat maakt dat mensen floreren: tot bloei komen en hun 'beste zelf' gaan leven.

De positieve psychologie richt zich op wat je kunt doen om je 'beste zelf' te worden. Je krijgt een paar simpele handvatten om je leven aanzienlijk op te fleuren.

Wil je ook:

  • meer plezier?
  • gelukkiger zijn?
  • jezelf en anderen blij(er) maken?

Dan heb ik goed nieuws voor je: maar liefst 40% van je geluk kun je zelf beinvloeden.

Programma
Het eerste deel van het programma staat in het teken van kennismaken. Met elkaar, met mij en met Floreren. Het is een geanimeerd gesprek waarbij ik ervoor zorg dat de theorie van positieve psychologie aan bod komt.

Daarna ga je in tweetallen oefenen in complimenten geven en ontvangen en in actief constructief reageren. Je ervaart de kracht en energie van een positieve houding. Als verteller ervaar je hoe het is om expliciet aandacht aan succes/idealen te geven. Als luisteraar vraag je door op de drie niveau's denken, voelen en willen.

Resultaat
In deze workshop maak je kennis met floreren. Je krijgt inzicht in de elementen die WEL-ZIJN bevorderen en wat jij zelf kunt doen om jouw wel-zijn te vergroten. Je ervaart hoe het is om alleen lovend over jezelf en anderen te praten. Je krijgt een paar concrete oefeningen waarmee je je leven aanzienlijk op kunt fleuren. Je krijgt informatie over 'een pelgrimage naar floreren'.

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor iedereen die bewust wil leren sturen op positieve emoties, passie, relaties, zingeving en succes. En voor iedereen die overweegt een pelgrimage naar Floreren te ondernemen.

Waar?

Bij RS Group Westeinde 12d Den Haag.

Wie?

De strandfoto's zijn gemaakt door Eva van der Veen voor een artikel over floreren en mij in Onkruid van april/mei 2013. Het volledige artikel is op verzoek beschikbaar. Stuur een mail met als onderwerp artikel floreren naar: anne-marie@ikfloreer.nu.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Westeinde 12d, Kortenbos, Den Haag, Nederland

Sessie 1. Duur: 3 uur.

  Er zijn nog 20 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Anne-Marie Reimert

Mijn cursussen