Houten tekstbord

Wat gaan we doen

Tijdens onze workshop maakt u een tekstbord of hart geheel naar eigen wens. Doordat u wordt voorzien van een blanco bord of hart, kunt u precies maken wat u zelf mooi vindt. En na afloop van de workshop gaat u naar huis met een unieke herinnering en een mooi product.

Wat gaat u doen?

Voorafgaand aan de workshop zorgen wij ervoor dat alles voor u klaarstaat. Naast het houten basisproduct zorgen wij voor alle benodigde materialen om te versieren. U kunt het hout beschilderen, tamponneren, een tekst branden en/of versieren met verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan lintjes, knoopjes, kralen, potjes en andere materialen. Wanneer u zelf mooie materialen heeft, mag u deze uiteraard ook gebruiken. U gaat

Gezelligheid en creativiteit

Een workshop bij ons staat garant voor een aantal gezellige uurtjes. Terwijl u aan het knutselen bent, heeft u voldoende tijd om gezellig te kletsen met de andere deelnemers. En doordat u zelf bepaalt wat u maakt, kunt u het zo ingewikkeld maken als u zelf wilt. Hierdoor is de workshop voor iedereen toegankelijk.

Wat kost het?

De prijs voor de workshop is € 20,-
Uiteraard kunnen wij ook speciale arrangementen maken met hapjes en drankjes.
Wilt u meer weten over de workshop? Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van aanvullende informatie.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Enschede
  Er zijn nog 15 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Re5 interieur

Mijn cursussen