Wat gaan we doen

Tijdens onze workshop maakt u een tekstbord of hart geheel naar eigen wens. Doordat u wordt voorzien van een blanco hart, kunt u precies maken wat u zelf mooi vindt. En na afloop van de workshop gaat u naar huis met een unieke herinnering en een mooi product.

Wat gaat u doen?

Voorafgaand aan de workshop zorgen wij ervoor dat alles voor u klaarstaat. Naast het houten basisproduct zorgen wij voor alle benodigde materialen om te versieren. U kunt het hout beschilderen, tamponneren, een tekst branden en/of versieren met verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan lintjes, knoopjes, kralen, potjes en andere materialen. Wanneer u zelf mooie materialen heeft, mag u deze uiteraard ook gebruiken.

Gezelligheid en creativiteit

Een workshop bij ons staat garant voor een aantal gezellige uurtjes. Terwijl u aan het knutselen bent, heeft u voldoende tijd om gezellig te kletsen met de andere deelnemers. En doordat u zelf bepaalt wat u maakt, kunt u het zo ingewikkeld maken als u zelf wilt. Hierdoor is de workshop voor iedereen toegankelijk.

Wat kost het?

De prijs voor de workshop is 25 euro. Uiteraard kunnen wij ook speciale arrangementen maken met hapjes en drankjes.
Wilt u meer weten over de workshop? Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van aanvullende informatie.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Enschede
  Er zijn nog 15 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Re5 interieur

Mijn cursussen