Kapperscursus: Barbier Basis
10 van 10
Op basis van 5 beoordelingen.

Kapperscursus: Barbier Basis

Wat gaan we doen

Je hebt gezocht op een kapperscursus, dus we nemen aan dat je wil leren haarknippen en in dit geval "heren".

Kapperscursus: ‘Barbier basis’

Na het volgen van deze kapperscursus ben jij in staat om alle basiskapsels te kunnen knippen. (kun je daarna al mooi je eerste klanten laten boeken en je lesgeld terug verdienen)

Je hebt 1 avond in de week les en dit 10 weken. Wil je meer weten over deze leuke en leerzame kapperscursus, kijk dan op onze website of stuur een mail. Natuurlijk mag je een keer komen kijken tijdens een van onze lessen. (maak wel even een afspraak)

Wil je de complete kappersopleiding gaan volgen, ( 8 kapperscursussen) kijk dan op onze website naar het verschil.

Alle lessen worden gegeven door professionele docenten die als zelfstandige in het kappersvak werkzaam zijn. Naast het heren knippen leer je natuurlijk ook: opknippen, opscheren, baard knippen en in de gevorderde kapperscursus baard scheren. De lessen zelf worden in kleine groepen gegeven, daardoor kunnen we ze aanpassen aan jouw niveau. Zo houden we altijd rekening met jouw ervaring en kunnen we je alle aandacht geven.

Voor het volgen van deze kapperscursus heb je geen vooropleiding of ervaring nodig en elke leeftijd is welkom.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Zenderstraat 27, 1324 KR Almere

Startdatum: elk kwartaal

Georganiseerd door


Kappersopleiding Creatief Kappers College Almere
Kappersopleiding /Kapperscursussen

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Roos,

Ik ben via google bij de opleiding van Creatief Kappers College te Almere terrecht gekomen en de website zag er goed uit. Dus besloot ik mij hier in te schrijven voor diverse opleidingen. Daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Het is een geweldige opleiding met een vreselijke duidelijke uitkeg. Trudy en haar team stralen uit dat ze van de leerling een goede kapper of kapster willen maken. De ruimte is schoon en overzichtelijk. De sfeer is erg goed. Ik kan iedereen aanraden hier het kappersvak te leren. Dank je Trudy. Groetjes Roos

10 van 10
Esmeralda,

Ben in augustus gestart met de modules knippen dames basis en kleuren basis. Bij de eerste les knippen moesten we direct gaan knippen op een oefen kop. De 4e les ga je het eerste model knippen. Spannend!
Bij de module kleuren heb je de eerste les alleen theorie en de tweede en derde les ga je direct een model kleuren.
Het is een prettige sfeer en leuke docenten en de groepen niet te groot waardoor je alle aandacht krijgt. Er wordt leuk les gegeven, duidelijk en geduldig. Het zijn kleine groepen waardoor je alle aandacht krijgt.
Een aanrader!

10 van 10
Kavita,

het is echt een aanrader je hebt binnen enkele lessen het kappersvak onder de knie.
Trudy en haar team coachen ook heel erg goed. Echte toppers!

8 van 10
Karin,

Ik vond het goed dat de eerste les volledig werd besteed aan de theorie van de module (verven). Ook vind ik het goed dat er met een plan van aanpak wordt gewerkt bij de behandeling van een model. Daardoor snap je beter hoe het moet en waar je rekening mee moet houden. De docente is geduldig en legt het goed uit als je vragen hebt. De sfeer op de lokatie is prima.

10 van 10
Saskia,

Ik vind dat er een fijne zweer hangen waardoor ik mijn op me gemak voelden. De kleine groepen vind ik ook fijn zo dat je aandacht krijgt waar nodig is. De docenten hadden ook de geduld dat is ook fijn.