Kappersopleiding Barbier Basis
10 van 10
Op basis van 5 beoordelingen.

Kappersopleiding Barbier Basis

Wat gaan we doen

Word barbier in 10 lessen

Bij de ‘Barbieropleiding – basis’ leer je heren knippen volgens de klassieke methode. Na deze opleiding kun je alle haarlengtes knippen; van lang tot heel kort. Ook leer je de basis van het knippen van de baard en het werken met een tondeuse. Een complete kappersopleiding dus voor iedereen die de basis wilt leren om barbier te worden. En dat in maar 10 lessen! Na de ‘Barbieropleiding – basis’ kun je je nog verder specialiseren als barbier met de vervolgopleiding, of je kiest voor een van onze andere kappersopleidingen.
Kleine groepen

De barbieropleiding wordt gegeven aan kleine groepen. Dat doen we bewust zodat je alle aandacht kunt krijgen van de docent en hij jou tijdens de lessen goed kan begeleiden. Na de 10 lessen ben je in staat om alle traditionele herenkapsels te knippen. Met deze kennis kun je starten als junior barbier bij een barbierzaak of je begint als zelfstandig barbier.
Herenkapsels en baarden

Als barbier moet je in staat zijn om goede herenkapsels te knippen, een baard te knippen en deze ook met een tondeuse te bewerken. En dat leer je hier allemaal. Zo leer je onder andere om mooie fades (overloopjes) te maken en besteden we heel veel aandacht aan de contouren zodat je die mooi strak kunt knippen. Natuurlijk leer je ook opknippen met een kam en schaar.

Eisen bij inschrijving
Om je in te schrijven voor de ‘Barbieropleiding – basis’ heb je geen ervaring nodig. Ook is er geen leeftijdseis.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Televisieweg, Almere

Kappersopleiding barbier

Georganiseerd door


Kappersopleiding Creatief Kappers College Almere
Kappersopleiding Barbier / Dameskapper

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Roos,

Ik ben via google bij de opleiding van Creatief Kappers College te Almere terrecht gekomen en de website zag er goed uit. Dus besloot ik mij hier in te schrijven voor diverse opleidingen. Daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Het is een geweldige opleiding met een vreselijke duidelijke uitkeg. Trudy en haar team stralen uit dat ze van de leerling een goede kapper of kapster willen maken. De ruimte is schoon en overzichtelijk. De sfeer is erg goed. Ik kan iedereen aanraden hier het kappersvak te leren. Dank je Trudy. Groetjes Roos

10 van 10
Esmeralda,

Ben in augustus gestart met de modules knippen dames basis en kleuren basis. Bij de eerste les knippen moesten we direct gaan knippen op een oefen kop. De 4e les ga je het eerste model knippen. Spannend!
Bij de module kleuren heb je de eerste les alleen theorie en de tweede en derde les ga je direct een model kleuren.
Het is een prettige sfeer en leuke docenten en de groepen niet te groot waardoor je alle aandacht krijgt. Er wordt leuk les gegeven, duidelijk en geduldig. Het zijn kleine groepen waardoor je alle aandacht krijgt.
Een aanrader!

10 van 10
Kavita,

het is echt een aanrader je hebt binnen enkele lessen het kappersvak onder de knie.
Trudy en haar team coachen ook heel erg goed. Echte toppers!

8 van 10
Karin,

Ik vond het goed dat de eerste les volledig werd besteed aan de theorie van de module (verven). Ook vind ik het goed dat er met een plan van aanpak wordt gewerkt bij de behandeling van een model. Daardoor snap je beter hoe het moet en waar je rekening mee moet houden. De docente is geduldig en legt het goed uit als je vragen hebt. De sfeer op de lokatie is prima.

10 van 10
Saskia,

Ik vind dat er een fijne zweer hangen waardoor ik mijn op me gemak voelden. De kleine groepen vind ik ook fijn zo dat je aandacht krijgt waar nodig is. De docenten hadden ook de geduld dat is ook fijn.