MS Publisher Concepts | Content webdesign

Wat gaan we doen

Je gaat samen met docent Mirthe Sleper, volgens de intuïtief- realistische werkmethode van Atelierschool IR / Mirthe Sleper, een online visualisatie verwezenlijken in de vorm van een volledig operationele HTML website. Jullie gaan stapsgewijs samenwerken aan de content voor een website, door middel van contact per e-mail. Je levert een tekst aan betreffende jouw idee of wens en mailt enkele digitale foto's naar de webstudio van Atelierschool IR, waarvan je denkt dat deze jouw idee of wens, goed overbrengen. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om fotobestanden van je eigen creatieve werk of fotobestanden die inhoudelijk, jouw initiatief representeren. Op basis hiervan gaat het ontwerp van start. De afstand tussen jou als houder van de idee of wens en de webstudio van de Atelierschool IR met docent Mirthe Sleper, als de webdesigner van jouw idee of wens, is bewust. Er wordt per e-mail aansturing gewerkt. Het intuïtief-realistische werkproces lijkt nog het meeste op het afstemmen van een radiozender. Je idee of wens heeft als het ware een eigen frequentie. Welke inhoudelijke beeldvisie brengt deze frequentie voort? De dialoog per e-mail wordt virtueel verwerkt tot een online visie in concept. Met behulp van de onderlinge samenwerking op afstand, zal de online visualisatie, in een navigatie structuur van ongeveer 15 pagina's, tot stand worden gebracht en als PREVIEW online te bezichtigen zijn. Deze preview helpt je om online je idee of wens te beschouwen hetgeen in bewustwording; helder formuleren en overbrengen van persoonlijke doelstellingen, resulteert.
...
Set Up en Preview zijn Inclusief: advies en support bij het registreren van een eigen domeinnaam bij een provider. Provider kosten zijn voor rekening van jou als opdrachtgever / houder van het domein. Bestandenbeheer: het bijhouden, aanpassen en uploaden van de digitale HTML bestanden, wordt verzorgd door webstudio Atelierschool IR/Mirthe Sleper. Zie ticket: kwartaalvergoeding (Work Only=indien van toepassing).

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Webstudio Mirthe Sleper, Landweerstraat-Zuid 95J, 5349AK Oss

MS Publisher Concepts (MSPC) | Concept webdesign. Intuïtief samenwerken, op afstand, met Mirthe Sleper, docent Atelierschool IR, aan een online visualisatie van je idee of wens, in de vorm van een volledig operationele HTML website online.
...
\- Atelierschool IR / MSPC Set up en Preview MS Publisher Concepts - 15 pg. Euro 399,— excl. 21% BTW.
\- DOMEINNAAMREGISTRATIE PLUS WEBSPACE
\- Registreren domeinnaam; activeren account en control panel: rechtstreeks bij een provider.
\- KWARTAALVERGOEDING | WEBSTUDIOTARIEF 100,— excl. 21% BTW.
\- Work Only (alleen kwartaalvergoeding als er aanpassingen in jouw opdracht, binnen de bestaande layout en navigatiestructuur van je MSPC-website zijn uitgevoerd.)
...
Er wordt gewerkt op basis van e-mailverkeer en online preview. Het aantal sessies naar aanleiding van aansturing en ontwikkeling via e-mail uitwisseling, is in dit ticket op plm. 12 gesteld maar dit kan stapsgewijs, variëren en is inclusief het totaalbedrag voor Set up en Preview.

Georganiseerd door


Atelierschool Intuïtief Realisme
werken in de luwte

Mijn cursussen