Typevaardigheid & RSI-preventie

Wat gaan we doen

Onderzoek: ruim de helft van de werknemers kan niet typen
Uit onderzoek van Maurice de Hond blijkt dat 60% van de werknemers niet blind typt. 1 op de 5 werknemers typt nog met 2 vingers. De te behalen productiviteitswinst is enorm!

Als de typevaardigheid verbetert, resulteert dit in een enorme tijdwinst. Daarnaast betekent een goede typevaardigheid ook een betere lichaamshouding en daarmee meer ontspannen werknemers.

Leer blind typen met 10 vingers en u bespaart vervolgens vele uren werk per jaar. In combinatie met een intensieve instructie over RSI ontwikkelt u de juiste werkhouding en legt u in korte tijd de basis voor een vaardigheid waarvan u direct en jarenlang plezier heeft!

Voor wie is deze training bestemd?
De opleiding is bedoeld voor iedereen die zo snel mogelijk met 10 vingers blind en zorgvuldig op een computer wil leren typen. Met de opleiding realiseert u een snelheid van minimaal 120 aanslagen per minuut. Dit geeft u de basis om daarna zelfstandig uw snelheid eenvoudig op te voeren. Ook is deze opleiding bedoeld voor iedereen die ter voorkoming van RSI, een juiste houding wil aanleren.

Na afloop van de training:

  • typt u met 10 vingers blind op een computer;
  • behaalt u minimaal 120 aanslagen per minuut;
  • typt u met een laag foutpercentage;
  • kunt u eenvoudig uw snelheid verder verhogen;
  • bent u voorgelicht over het ontstaan en de risico's van RSI;
  • bent u in staat uw werkplek preventief in te richten en uw werkhouding aan te passen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen