Basis Handanalyse
10 van 10
Op basis van 2 beoordelingen.

Basis Handanalyse

Wat gaan we doen

Een inspirerende en unieke opleiding: Basis Handanalyse van de Academie Antropodynamica.
De Basis is weliswaar al in september begonnen, maar als je heel snel bent kun je nu nog voor 1 en 2 november in twee dagen bijgewerkt worden en instappen. In januari is het examen. Hierna kan men via twee Schakelklassen instromen in de Gevorderde Diagnostisch Handanalyse, een beroepsopleiding van ca 4,5 jaar. Worden en zijn wie je werkelijk bent!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Centrum De Oorsprong, Operetteweg 88 te Almere

Maandelijks een weekend . Na bijwerking instromen in workshop Basis III op 1 en 2 november 2014 is nu nog mogelijk.

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Amrita Sprong-Saarloos
Spiritueel lerares en coach

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Joke,

De basiscursus handanalyse (5 maanden) geeft al veel houvast om te kunnen ontdekken wat jouw eigen handen over jou te vertellen hebben. Sterke punten en leerpunten. Voor mij was het aanleiding om ook de gevorderde cursus van 4,5 jaar te volgen en af te sluiten met een scriptie. Ook van andere cursussen op de academie heb ik enorm genoten. Bijvoorbeeld WLD, Amrita, pendelen. De eerste twee opleidingen zijn niet uit te leggen, die moet je ervaren en daar krijg je geen spijt van. Met de PESO opleiding ben ik nog bezig, nog steeds leer ik bij en geniet met volle teugen. Een aanrader om eens nader kennis te maken met de academie op een open avond!

10 van 10
Rob,

Alle workshops bij Academie Antropodynamica geven je in een afgestemde sfeer inzicht in jezelf en je thema's in het leven, helpen je om stappen te zetten, patronen te transformeren en geven je praktische en diepgaande kennis en vaardigheden om hier zelf met mensen mee te gaan werken.