Beïnvloeden en overtuigen (100% startgarantie!)

Wat gaan we doen

Beïnvloeden en overtuigen ©
Elke dag staan we voor de uitdaging om anderen te overtuigen, zowel op het werk als privé. Of het nu gaat om het verkrijgen van een opdracht, het toekennen van een budget, een passende beloning of zelfs het simpelweg naleven van gemaakte afspraken. Wat maakt dat anderen 'ja' zeggen tegen je plannen?

Overtuigingskracht is een machtig middel om mensen te beïnvloeden en over te halen om dingen te doen. In deze training maak je kennis met geraffineerde sociale beïnvloedingstechnieken waarmee je ook een 'ja' van een ander kan krijgen!

voor wie
Je wilt op eigen kracht en met respect mensen enthousiast maken voor je plannen. Je wilt ontdekken hoe je situaties meer kunt beïnvloeden. én hoe je beïnvloed wordt. Zowel op het werk, thuis als in de maatschappij.

resultaten
Na afloop van de training:

  • weet je waar je persoonlijke overtuigingskracht zit;
  • ken je de verschillende manieren van beïnvloeden;
  • pas je de beïnvloedingstechnieken toe;
  • zet je verschillende communicatiestijlen in om je doel te bereiken, waarbij je rekening houdt met de omgevingsfactoren;
  • is je persoonlijk leiderschap gestimuleerd;
  • ben je in staat om op eigen kracht en met respect voor de ander mensen enthousiast te maken voor je plannen;
  • weet je hoe je de geleerde beïnvloedingsvaardigheden in de toekomst effectief kunt blijven inzetten.

aanpak
De training wordt in groepsverband verzorgd. Een enthousiaste trainer verduidelijkt op een persoonlijke manier de situaties waarin beïnvloeding een rol speelt. Afgewisseld met aansprekende praktijkvoorbeelden, oefeningen en rollenspelen, waarop je feedback krijgt en geeft.

Je kwaliteiten en verbeterpunten op het gebied van beïnvloeden staan centraal. Er worden theorieën, methoden en modellen aangedragen, die je inzicht geven in eigen persoonlijkheid, gedrag en handelen.

Ervaringen uit je (werk)situatie nemen een belangrijke plaats in tijdens deze training!

De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

info
data

  • 20 maart en 3 april 2017 (100% startgarantie)
    Staat je voorkeursdatum hier niet bij? Bel of mail ons om je voorkeursdatum te bespreken.

duur
2 dagen

kosten
€ 980,-
De prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief inschrijfkosten, alle lesmaterialen, ingerichte computerleslokalen, catering, heerlijke lunches en een certificaat van deelname.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen