Word Basis - 100% startgarantie

Wat gaan we doen

Hoe kan ik een nieuwe tekst aanmaken? Hoe kan ik deze verfraaien? Hoe kan ik slim omgaan met de gebruiksmogelijkheden van een tekstverwerker?

In de cursus Word Basis wordt aandacht besteed aan de benodigde basisvaardigheden voor het gebruik van Word. Zoals het aanmaken van nieuwe documenten, het openen, wijzigen en opslaan van bestaande documenten en de opmaak van documenten. Daarnaast leer je om te gaan met de spellingcontrole, tabellen en het verwerken van afbeeldingen in je teksten.

voor wie
Deze training is geschikt voor gebruikers van Word 2007, 2010, 2013 en 2016 die de basisfuncties van Word willen leren.

resultaten
Na afloop van de training:

 • ken je de basisvaardigheden van Word ;
 • kun je je nieuwe teksten aanmaken en afdrukken;
 • kun je bestaande documenten openen, wijzigen en opslaan;
 • kun je de opmaak van teksten aanpassen;
 • kun je je teksten controleren en wijzigen;
 • kun je teksten in tabellen verwerken;
 • kun je je teksten voorzien van illustraties, figuren en grafieken;
 • heb je de opleidingsthema's toegepast in opdrachten en cases.

aanpak
Écht klassikaal. Een enthousiaste trainer verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met aansprekende praktijkvoorbeelden. Om de lesstof in de vingers te krijgen, voer je oefeningen en opdrachten op de pc uit.

Je pc in onze lesruimte is van tevoren uitgerust met Office 2007, 2010, 2013 of 2016, Nederlands of Engels. Net zoals je op je werk gewend bent. Je geeft bij je inschrijving al aan welke versie en taal wij voor je in de lesruimte moeten klaarzetten.

Het lesmateriaal dat je van ons krijgt, past hier precies bij. Het lesmateriaal is eveneens je naslagwerk en complete zelfstudiegids. Dit betekent dat je na afloop van deze klassikale training de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

De groep is klein. Er zijn maximaal 10 deelnemers zodat je alle aandacht krijgt. Wissel ervaringen uit met de andere deelnemers, overlaad de trainer met vragen en neem gerust je praktijkvoorbeelden mee!

info
data

 • 26 en 27 juni (100% startgarantie)
 • 18 en 19 september
 • 14 en 15 december
  Staat je voorkeursdatum hier niet bij? Bel of mail ons om je voorkeursdatum te bespreken.

duur
2 dagen

kosten
€ 646,-
De prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief inschrijfkosten, alle lesmaterialen, ingerichte computerleslokalen, catering, heerlijke lunches en een certificaat van deelname.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal 58, Den Haag

We verwelkomen je graag op onze locatie Fluwelen Burgwal 58. In het hart van het Haagse centrum, in het nieuwe zakendistrict 'De Resident'. Dichtbij het Centraal Station.

Wil je een vrijblijvend opleidingsadvies? Of liever een training bij jou op locatie? Bel ons op 070 - 385 86 52, of stuur een mail naar info@opleidingscentrumhaaglanden.nl.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen