PowerPoint - 100% startgarantie!

Wat gaan we doen

Hoe kan ik een goed opgebouwde presentatie maken? Welke overgangen tussen verschillende dia's zijn er? Hoe kan ik een organigram aan mijn presentatie toevoegen? Kan ik mijn werk vereenvoudigen door een model te gebruiken?

De elementaire technieken voor het maken van een presentatie, de regels voor een goede presentatie en het afdrukken van hand-outs zijn onderwerpen waaraan aandacht wordt besteed in deze praktijkgerichte cursus PowerPoint. Daarnaast leer je gebruik maken van de tekenhulpmiddelen, bestaande afbeeldingen en je werk te vereenvoudigen door modellen en thema's te gebruiken.

voor wie
De opleiding is bedoeld voor iedereen die PowerPoint wil gebruiken om pakkende presentaties te ontwerpen.


resultaten

Na afloop van de training:

  • ken je de verschillende onderdelen van PowerPoint;
  • kun je een nieuwe presentatie maken voorzien van afbeeldingen, grafieken, organigrammen en tabellen;
  • heb je inzicht in geavanceerde presentatiemogelijkheden;
  • kun je werken met tekenhulpmiddelen en objecten;
  • kun je gebruik maken van de modellen en achtergrondstijlen die binnen het programma voorhanden zijn;
  • heb je de opleidingsthema's toegepast in opdrachten en cases.

aanpak
écht klassikaal. Een enthousiaste trainer verduidelijkt de nieuwe onderwerpen. Met aansprekende praktijkvoorbeelden. Om de lesstof in de vingers te krijgen, voer je oefeningen en opdrachten op de pc uit.

Je pc in onze lesruimte is van tevoren uitgerust met Office 2007, 2010 of 2013, Nederlands of Engels. Net zoals je op je werk gewend bent. Je geeft bij je inschrijving al aan welke versie en taal wij voor je in de lesruimte moeten klaarzetten.

Het lesmateriaal dat je van ons krijgt, past hier precies bij. Het lesmateriaal is eveneens je naslagwerk en complete zelfstudiegids. Dit betekent dat je na afloop van deze klassikale training de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

De groep is klein. Er zijn maximaal 10 deelnemers zodat je alle aandacht krijgt. Wissel ervaringen uit met de andere deelnemers, overlaad de trainer met vragen en neem gerust je praktijkvoorbeelden mee!

info

data
Staat je voorkeursdatum hier niet bij? Bel of mail ons om je voorkeursdatum te bespreken.

duur
1 dag

kosten
€ 348,-
De prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief inschrijfkosten, alle lesmaterialen, ingerichte computerleslokalen, catering, heerlijke lunch en een certificaat van deelname.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen