Workshop Wijnkoeler & Wijnproeverij

Wat gaan we doen

Geen wijnproeverij zonder koeler... Geen koeler zonder proeverij!

In de landen rondom de Middellandse zee is een terracotta wijnkoeler dé manier om een fles wijn of Prosecco koel te houden. Dat bracht ons op het idee om dit in een speciale workshop te combineren: eerst een mooie wijnkoeler maken en daarna heerlijke wijnen proeven.

Houd je ervan om lekker met je handen bezig te zijn en houd je van lekkere wijn, dan is dit hèt uitje voor jou, je vrienden en vriendinnen.

Maak je eigen wijnkoeler of doe ‘m cadeau. Laat je creativiteit de vrije loop. Niets is te gek of onmogelijk! Je krijgt 6 wijnen in 3 rondes, en je kunt tevoren kiezen voor een wijnstreek of een ander wijn-thema.

Bijvoorbeeld: Italiaanse wijnen of 6 verschillende rosés, of 6 keer wit uit Méditerranée. Als alle wijnen geproefd zijn, schenken we voor de zekerheid nog een keertje in, mèt een klein hapje erbij.

Als er wijnen bij zijn waarop je helemaal verkikkerd raakt, dan zijn die natuurlijk na afloop te koop.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Lijnbaansgracht 102, 1016 KT Amsterdam

In overleg het hele jaar door. De workshop start vanaf 10 deelnemers. Prijs (p.p.) is inclusief materiaal, stookkosten, de diverse hapjes en de speciaal voor de wijnproeverij geselecteerde wijnen.

  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Keramiek Atelier Patty Schilder

Mijn cursussen