Wat gaan we doen

Mijn naam is Vincent van Oss en ik geef al twintig jaar Schildercursussen en Workshops vanuit mijn atelier en ook op allerlei locaties in het land. Ik probeer zoveel mogelijk in te spelen op uw wensen. Uiteindelijk gaat het om uw eigen schilderplezier. Het gaat er om dat u in een prettige sfeer uw talent ontwikkelt.

Schildercursus Woensdagavond (2 uur)

In deze cursus sta JIJ centraal. Beginner: Als beginner krijg je allerlei opdrachten om de basis-technieken onder de knie te krijgen. Gevorderde: Samen met mij overleg je wat je gaat doen. De begeleiding is op individuele basis.

Naaktmodel Workshop Wanneer jij dat wil (2 uur)
Je komt met je groep en kunt kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. We beginnen met een geintje. Maar daarna wordt er serieus gewerkt. Je bestudeert de stand van het model en de verhoudingen. We kijken naar licht en schaduw. Uiteindelijk komt er een overtuigend figuur op je papier of doek te staan.

Schilderworkshop Wanneer u dat wilt (2 uur)
Dit is voor een bedrijf of voor een particuliere groep. In overleg ontstaat een thema. Bedrijven kunnen hun (toekomst) visie of onderlinge samenwerking verbeelden. Particulieren zoomen in op een eventuele jubilaris. Thema's als bloemen, landschap en portret zijn populair. Ook kan men werken in de stijl van Rembrandt, Van Gogh en Karel Appel. Je kunt ook een verrassingspakket met allerlei thema's kiezen.

Schilderen Vrijdagochtend (2 uur)
In deze cursus sta JIJ centraal. Beginner: Je krijgt allerlei technieken aangereikt om de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Gevorderde: Samen met mij bepaal je wat je gaat schilderen. De begeleiding is op individuele basis.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Tweede Schinkelstraat 24D, Amsterdam, Nederland

Naaktmodel Workshop op een door u gekozen tijdstip
Schilderworkshop op een door u gekozen tijdstip
Schildercursus wekelijks op woensdag 20:00 - 22:30
Schildercursus op vrijdag 10:30 - 12:30

  Er zijn nog 200 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Vincent van Oss

Mijn cursussen