Liefdevolle Verbinding met je VrouwZijn

Wat gaan we doen

Workshop Liefdevolle Verbinding met je VrouwZijn van 31 okt. t/m 2 nov. in de Yurt op De Kleine Boerderij in St. Hubert (NB)

In dit mooie weekend creëren en verdiepen we de verbinding tussen je hart en het centrum van je VrouwZijn: je bekkengebied en yoni (vagina), ook wel je schaal genoemd. In het hartgebied en je centrum zitten veelal blokkades die wachten op verzachting en omarming.

Op zachte en liefdevolle wijze nodigen we je lieve lijf uit om je hart en yoni te openen en weer en meer te gaan stromen. Dit doen we in Sacred Space, de Heilige Ruimte, die ontstaat wanneer vrouwen in HartsVerbinding zijn.

Elementen in het weekend zijn meditatie, dans, aanraken, klanken, innerlijk werk, lichaamsoefeningen, helende massage en sharen.

Voor het begeleiden van dit weekend zet ik een van mijn grootste vrouwelijke krachten in: ik werk intuïtief, afgestemd en in het NU.

Wel weet ik al dat we de workshop eindigen met een Womb Blessing, die ik jullie als Moon Mother mag geven.

Voel je een ja? Stuur een mail (zie mijn profiel) met daarin je naam, adres en telefoonnummer. Ik bel je dan voor een kort gesprek om af te stemmen.

Ik verwelkom je met heel mijn hart, Rosanne.

Georganiseerd door


Rosanne Kloeg
Sexual Healer & Moon Mother

Mijn cursussen