Wat gaan we doen

Sexual Healing is een diepgaande vorm van Healing van je Vrouwelijke seksualiteit en is ontstaan vanuit mijn opleiding Sexological Bodywork. Sexual Healing is een lichaamsgerichte manier van werken die voorbij gaat aan het fysieke. Healing ontstaat tegelijkertijd op diepere energetische lagen.

Een sessie Sexual Healing kan bestaan uit:

  • Aanraking van (een deel van) je lichaam
  • Tantra Healing Massage
  • Cherry Blossom Caress
  • Yoni Healing
  • Womb Healing
  • Moon Blessing

Tijdens de sessie mag je bloot of aangekleed zijn zoals goed voelt voor jou. Bij Moon Blessing en Womb Healing ben je gekleed. Ik zelf ben altijd gekleed.

Mijn specialisme is het faciliteren van vrouwen die (diepgaand) contact willen maken met hun Vrouwelijkheid, hun VrouwZijn en andere vrouwen, weer/meer willen genieten van hun lichaam, zichzelf willen accepteren, intiem willen zijn en willen vrijen vanuit hartsverbinding.

Tijdens de ervaringsgerichte opleiding Sexological Bodywork ontstond dit specialisme toen ik een diepe verbinding met mijn VrouwZijn maakte, kort nadat ik me bewust werd van hoe weinig ik beleefde bij aanraking van mijn yoni (vagina). ‘Frozenness’ is de professionele benaming die hierbij hoort. Mijn seksuele energie stroomde een weinig en de seksuele beleving was verminderd. Door de intensiteit van de opleiding ontstond er een snelle intense omslag, oftewel een energetische opening van het bekkengebied.

We werken samen in de Sacred Space, een Heilige Ruimte die in een sessie ontstaat, waar verbinding kan ontstaan tussen het aardse Vrouwelijke en het Goddelijke, de Godin die we als vrouw ten diepste zijn.

Ik, Rosanne, ben puur een instrument. Afgestemd, samen omringd door de engelen en meesters, zonder wil en mijn handen volgend, ontstaat de verbinding met je VrouwZijn die op dat moment bij je past. Op fysiek niveau, emotioneel en/of op zielsniveau.

Sessies met Vrouwen ervaar ik als heilig, diepgaand aanrakend en transformerend. Dit is waar ik voor gekomen ben op aarde. Wees welkom!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Rodetorenstraat 3, Hartje Zutphen

Sessie Sexual Healing

Georganiseerd door


Rosanne Kloeg
Sexual Healer & Moon Mother

Mijn cursussen