Workshop Stepping

Wat gaan we doen

De workshop wordt aangepast aan de deelnemers, dus hoe jong of oud je ook bent deze workshop is voor iedereen te verwezenlijken.
Er wordt door de workshopdocent samen met de groep een leuke choreografie aangeleerd en daarna uitgevoerd. Door het groepsverband ontstaan er leuke en grappige momenten waardoor de workshop een leuke sfeer krijgt.
Aan het eind van de workshop kan je samen met je groep een leuke beat steppen.

Wat is Stepping?
Stepping/Bodyclapping is een Afro-Amerikaanse dans waarbij de kracht in je voeten en handen belangrijk zijn. Je maakt muziek door op een ritmische wijze te stampen en te klappen. Stepping/Bodyclapping kan worden gedaan op muziek waar veel beat in zit of je kan samen met je groep een eigen beat maken. Door goed samen te werken en elkaar aan te voelen kan dit een heel leuk en krachtig resultaat geven. Dit creëert een sterk groepsverband en grappige momenten.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn.
De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemer: max. 30
Benodigdheden: geluidsapparatuur
Ruimte; gymzaal, aula of grote ruimte

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen