Workshop Dance Fit

Wat gaan we doen

De workshop wordt gegeven door een enthousiaste workshopdocent die de deelnemers leert op een leuke manier te sporten.
De workshop begint rustig met een warming up die de deelnemers wel meteen laat zien wat ze kunnen verwachten van de workshop. Het zijn verschillende workouts dus een echte richtlijn is er niet.
Het sporten en het hebben van plezier staat voorop!

Wat is Dance-Fit?
Dance-fit is een vorm waarbij fitnessen en dansen centraal staan. Er word op een leuke en gezellige manier aan je lichaam gewerkt. De ‘dansstijl’ is gericht op vele mixen van de dance industrie. Alle stijlen komen voorbij maar dan op een intensieve workout manier. Dance-fit kent geen moeilijke choreografie of moeilijke pasjes. Het is dus voor iedereen mogelijk om het op zijn eigen niveau te doen en toch de hele workout te kunnen volgen. Het doel van Dance-fit is het versterken en verlengen van de spieren en het ontwikkelen van een groot uithoudingsvermogen op een leuke manier.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn.
De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemer: max. 30
Benodigdheden: geluidsapparatuur
Ruimte; gymzaal, aula of grote ruimte

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen