Workshop Flamenco

Wat gaan we doen

In deze workshop leer je de basistechnieken van een Flamenco choreografie en natuurlijk de bekende ritmische authentieke klap- en stampbewegingen. Daarnaast leer je gevoel en hartstocht te vertalen naar de Flamencodans en ervaar je hoe dit een bijzondere wisselwerking op anderen heeft.

Wat is Flamenco?
Flamenco is een muziek- en dansstijl uit Spaans Andalusië vol ritme en passie. In de Flamenco kun je de prachtige van zowel de Arabische, zigeuner als de Joodse invloeden horen. Van de dans wordt beweerd dat hij trots en temperamentvol is. Kenmerkend zijn het klappen en stampen van verschillende ritmes, de elegante arm- en handbewegingen, zwierende rokken en een krachtige uitstraling. Flamenco is een expressievorm van hartstocht en emoties.
Gebruik je innerlijk vuur en ervaar zelf hoe het is om zelf Flamenco te dansen.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn. De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemers: max. 30
Benodigdheden: geluidsapparatuur
Ruimte; gymzaal, aula of grote ruimte

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenuitjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen