Workshop Popping

Wat gaan we doen

Tijdens de workshop popping leert de workshopdocent de deelnemers de basistechnieken en leukste trucjes.
De workshop begint met een gezamenlijke warming up zodat de spieren lekker los komen. Ze leren verschillende moves waardoor de deelnemers de dans leren kennen. Ook wordt er naar een choreografie toegewerkt en als ze dat onder de knie hebben kunnen ze laten zien wat ze geleerd hebben.
Als laatst wordt er een gezamenlijke cooling down gedaan.

Wat is Popping?
Popping is een dansstijl gebaseerd op de techniek van het snel aanspannen en ontspannen van de spieren, en het maken van zowel schokkende als soepele vloeiende (slow motion) bewegingen. Bij de dans lijkt het of je onnatuurlijke dingen doet en dat je lichaamsdelen niet aan elkaar zitten. Met popping kan je veel bewegingen maken waardoor je onder andere op een robot lijkt.
Popping is ontstaan door een groep dansers die verschillende opmerkelijke dansmoves deden. De dans wordt meestal gedaan in battles. Ook Micheal Jackson deed popping als een dansvorm, bekend als de Moonwalk.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn.
De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemer: max. 30
Benodigdheden: geluidsapparatuur
Ruimte; gymzaal, aula of grote ruimte

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenuitjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen