Workshop Hiphop

Wat gaan we doen

De choreografie kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals een eindpresentatie waarbij een speciaal thema kan worden toegevoegd, of waarbij diep kan worden ingegaan op de verschillende stijlen binnen hiphop. Ook is dit mogelijk in de vorm van een battle.
Met meerdere workshops kan deze choreografie steeds uitgebreider worden gemaakt, en zelfs tot een hele show worden gevormd.

Wat is Hiphop?
Hiphop is een levensstijl, tevens is het ook een muziek- en dansstijl.
Hiphop is ontstaan door de samenloop van verschillende culturen en is daardoor erg gewild. Hiphop omvat maar liefst 11% van alle verkochte muziek!
De docent van de hiphop-workshop leert de deelnemers bewegingen op de nieuwste hiphop nummers, en er zal naar een choreografie worden toegewerkt.
Bij hiphop geven de dansers hun eigen flavour aan de choreografie. Door deze brede interpretatie ontwikkelt iedere danser individueel een eigen unieke stijl.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn.
De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemer: max. 30
Benodigdheden: geluidsapparatuur
Ruimte; gymzaal, aula of grote ruimte

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.
Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen