Workshop T-Shirt ontwerpen

Wat gaan we doen

De workshop T-shirt ontwerpen begint met een uitleg over wat de bedoeling is van deze workshop en hoe je het beste een T-shirt kan maken. Als iedereen op de hoogte is over hoe het gedaan moet worden kunnen de deelnemers zelf een creatie verzinnen. Zelf heeft de workshopdocent ook een paar voorbeelden bij zich, dat is voor degenen die niet zeker weten wat ze willen maken. Zo kunnen ze inspiratie op doen voor hun eigen ontwerp.
Als het ontwerp gekozen is kunnen de deelnemers hun ontwerp uitproberen op een stuk papier. Dit is zodat ze weten hoe het op hun T-shirt komt. Als ze daar tevreden over zijn kunnen de deelnemers beginnen met hun design op het originele T-shirt.
Is het nog niet helemaal zoals jij wilt, dan heb je nog altijd de beschikking over glitters, studs en andere bling bling!

Wat is T-shirt Ontwerpen?
Je hebt een leuk T-shirt aan en iemand vraagt waar je dat leuke T-shirt hebt gehaald. Met een lach vertel je dat je deze helemaal zelf hebt ontworpen! Hoe leuk is dat?!
De bestaande kleding in de winkel is niet altijd hoe jij het zou willen, maar vanaf nu kan je een T-shirt dus helemaal naar jouw eigen smaak maken.
Je hebt op het begin een leeg saai T-shirt en je loopt weg met een uniek, door jezelf gemaakt en bij jou passend T-shirt.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn. De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemers: max. 30
Benodigdheden; t-shirts, air brush pennen / pistolen en accessoires
Ruimte; gymzaal, aula of grote ruimte

Geschikt voor:
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen