Workshop Graffiti

Wat gaan we doen

Tijdens de graffiti workshop leer je hoe je op een creatieve manier jouw eigen boodschap kan overbrengen aan andere. Je mag zelfstandig verzinnen wat voor boodschap je over wilt brengen, deze wordt daarna getekend en overgespoten op een graffitibord. Het graffiti ontwerp wordt gespoten met spuitbussen.
Laat je gevoel de vrije loop en creëer een mooie en krachtige tekening zodat je aan het eind trots je eigen graffiti ontwerp kan laten zien!

Wat is Graffiti?
In de jaren ’60 begon in New York het spuiten van graffiti op muren in de stad en op treinen en metro’s populair te worden. De jongeren maakten via graffiti zichzelf of hun gevoelens kenbaar. Het is niet in New York gebleven. Als je nu op straat loopt zie je overal tekeningen en de kunstvorm van graffiti op de muren, in tunnels en op treinen en metro’s.
Graffiti spuiten op voorwerpen van anderen is strafbaar en wordt vandalisme genoemd.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn. De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemer: max. 30
Benodigdheden; spuitbussen, houten platen, beschermkleding, mondkapjes en handschoenen
Ruimte; ZEER GOED geventileerde binnenruimte of schoolplein. Bij schoolplein gelieve onder een afdak en zoveel mogelijk uit de wind

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen