Workshop Beatbox

Wat gaan we doen

Tijdens onze workshop leer je de basistechnieken van beatboxing, verschillende ritmes en geluiden. Daarnaast werkt de groep samen om een beat te vormen van losse geluiden die de deelnemers zelf gecreëerd hebben. Wanneer de basistechnieken er goed in zitten, kunnen deze worden opgenomen in onze professionele mobiele studio. Het nummer wat ze gemaakt hebben wordt direct afgemixt en gebrand op een cd.

Wat is Beatbox?
De kunst bij beatboxen is een uniek geluid maken met je mond. Hierbij gebruik je; je lippen, stembanden en je tong op een unieke wijze waardoor je geluid kan maken en uiteindelijk een volledige beat inclusief bijpassende melodie kan voortbrengen. Om het geluid nog beter over te brengen houdt je de microfoon dicht bij je mond.
Een aantal beroemde artiesten waaronder Justin Timberlake maken hier gebruik van.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn. De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemer: max. 25-30
Benodigdheden; schoolbord/flip-over, geluidsapparatuur en microfoon
Ruimte; klaslokaal, aula of andere ruimte

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen