Workshop Ghetto Drums

Wat gaan we doen

Tijdens de workshop leer je diverse ritmes op afroep spelen en binnen no time dendert de hele zaal. Deze workshop is voor iedereen weggelegd.
Wat is er mooier dan met een groep muziek te maken op een bijzondere manier? Het is een energieke workshop en vooral een unieke ervaring!

Wat is Ghetto Drums?
In deze workshop gaan we aan het werk met ‘’alledaagse’’ en ‘’makkelijke’’ materialen. Zo gaan wij onder andere aan de slag met trommelstokken, tonnen en vaten.
De benaming Ghetto Drums zegt al letterlijk waar het vandaan komt. Het is een kunstvorm die puur uit geldnood is ontstaan in de sloppenwijken van de derde wereld landen. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een zelfstandige kunstdiscipline.
Verschillende groepen binnen het theater gebruiken deze kunstvorm. Denk hierbij aan theatergroepen zoals Stomp, die met alledaagse materialen muziek maken.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn. De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemer: max. 30
Benodigdheden; trommelstokken, tonnen en vaten
Ruimte; muzieklokaal of gymzaal

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenuitjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes
– Kinderen; primair onderwijs, kinderfeestjes, kamp

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen