Workshop Bootcamp

Wat gaan we doen

Tijdens de bootcamp workshop training bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Tevens zorgt de workshop voor teambuilding, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. De workshop bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Back to basics! De workshop kan eventueel ook in een gymzaal worden verzorgd.

Wat is Bootcamp?
Bootcamp is de trendy workout van deze tijd, waarbij je jouw conditie verbetert en je spieren verstevigt. De trainingen zijn ideaal om ‘in shape’ te komen. Fit worden met zijn allen en samenwerken. Je werkt in een relatief korte tijd aan je gehele lichaam.
Bootcamp doe je niet alleen, maar in groepsverband, je doet het samen. Je helpt elkaar om de eindstreep te halen. Belangrijk is dan ook de FUN factor.

Wij werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten waardoor onze workshops en voorstellingen ontzettend energiek zijn.
De workshopleider zal interactief meedoen. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot het eind bij betrokken is.

Informatie
Tijdsduur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemers: max. 30
Ruimte; natuur/buitenlucht, gymzaal

Geschikt voor:
– Volwassenen; personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes
– Jongeren; voortgezet onderwijs, vrienden- / vriendinnenuitjes

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Skool Workshop

Mijn cursussen