Meditatie training

Wat gaan we doen

Info:
Data: 9/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11, 20/11
vakantie 16/10 ( begint goed..)
Thema: Stilte en Overgave vanuit de Universal Healing Tao
Tijd: 19.30 - 20.30 uur Mediteren en lichte qigong - 1 uur les
Je kunt ook 2 uur lessen:
Tijd 19.30-21.30 uur Na de pauze gaan we de emoties balanceren, je centrum ervaren en je energie laten stromen.
Kosten : 1 uur voor 6 lessen 50 euro
Kosten: 2 uur voor 6 lessen 75 euro.
Plaats: Tao Huis, Gerrit van der Veenstraat 131b - Oud Zuid
( tram 5, of 24 uitstappen Beethovenstraat. Met trein naar WTC en rechtdoor lopen richting stad. 10 minuten lopen)
Aanmelden: per mail

"Balanceren van overtollige emoties"
We zullen deze avonden gebruiken om onze emoties te ontkrampen en te balanceren naar een midden positie. De innerlijke glimlach wordt hier ons hulpmiddel samen met zachte klanken en meridiaan strekkingen.
Als de vijf elementen in ons: lucht/licht, water, hout groeikracht, vuur en aarde, gaan samenwerken elkaar gaan balanceren, dan groeit onze innerlijke rust en levenskracht, dan word je een milt en harmonisch mens, dan wordt je leef omgeving ook harmonischer , rustiger en stromender.

"In je centrum staan "
We zullen deze avonden gebruiken om ons te centeren, om ons centrum te ervaren. Ons centrum is onze tantien, onze buik. Als je gespannen bent of in stress leeft dan stijgt je energie naar je hoofd. Dan wordt je hoofd verhit. Door je buik krachtig te maken, je Tantien kracht te vergroten, vergroot je Chi en wordt je hoofd leeg en helder.
Als je buik warm is, wordt je hoofd koel en worden je emoties rustig. Je kunt dan helder en daadkrachtig in het leven staan. Je straalt rust uit en innerlijke kracht. We zullen ook werken aan het versterken van de bekkenbodem.

"Het laten stromen van de energie"
We zullen deze avonden gebruiken om te leren onze energie te laten stromen door het hele lichaam. We gaan het achter vuurkanaal op de rug openen en het water voorkanaal aan de voorkant van het lichaam dmv energetisch werk, klanken en qigong.
Als onze zogenaamde "Kleine Hemelkringloop"geopend is wordt het hele lichaam doorstroomt. Iedere cel wordt dan aangeraakt met lucht, licht en leven.

Georganiseerd door


ilona botterweg
drs

Mijn cursussen