Shamanic Yoga Detox met Leverreiniging & Zweethut

Wat gaan we doen

Het voor-en najaar zijn de beste perioden om lichaam en geest te reinigen. Wil je het echt goed doen, is het raadzaam om een paar dagen voor jezelf te hebben waarin je weinig stimuli van buitenaf krijgt. Tijd om er voor jezelf om te zijn, wandelen, mediteren, schrijven en je inzichten te verzamelen. Welke periode heb je achter je gelaten, wat heb je geleerd, wat neem je mee in de toekomst en hoe?

Een heldere geest is nodig om je focus scherp te houden en je doelen te verwezenlijken. Om die helderheid te bewerkstelligen drinken we twee dagen alleen water en thee, ondergaan we een ceremoniële zweethut en een natuurlijke lever-reiniging. Op het dagelijkse programma staan Yoga-, Ademhalings- Meditatie- en schrijf oefeningen om je proces te ondersteunen.

Hof van Axen is een magische plek in de bossen van Drenthe, gelegen aan een kristalhelder zandmeer. Hier heb je genoeg rust en ruimte om aan jezelf te werken, wandelingen te maken in de natuur en te genieten van de stilte. Wat we eten en drinken is 100% biologisch en uit eigen tuin. Er zijn een aantal krachtplekken rondom het huis die je kunnen ondersteunen in het proces van loslaten (de Stobbeplas), vragen beantwoorden (de Deva) en het omarmen van nieuw (het zandmeer).

Leverreiniging:
voor de lever reiniging is een goede voorbereiding belangrijk: het beste is om een week voor aanvang alleen vegetarisch te eten en drink iedere dag 1 liter biologisch appelsap. Bouw in die week op van 4 naar 12 tabletten Chlorella per dag. Tijdens het weekend drinken we een lever-shake die je helpt om overtollig vet/gal uit te scheiden.

Donderdag: aankomst 29 okt. 20:00-21:00
Vrijdag: detox yoga, meditatie, schrijven, zweethut, yin yoga
Zaterdag: detox yoga, meditatie, schrijven, massage, leverreiniging
Zondag: restorative yoga, medicijnwandeling, vertrek. 17:00
zondag 2 nov. 17:00

Kosten: 295,00 incl. BTW.
Ontvang 20,00 partnerkorting als je met z'n tweetjes komt!

Deze workshop is een initiatief van Noëlle Sterk & Sonja Groenwegen.

Georganiseerd door


Noëlle Sterk
Urban Yogi met een Natural Twist

Mijn cursussen