Cursus Java Programmeren (Hoger Opgeleiden)

Wat gaan we doen

Ben jij nog altijd op zoek naar een baan in de bestaande markten van vandaag? Start met je voor te bereiden op de banen van morgen. Leer hoe je zelf digitale producten kan maken met de cursus Java Programmeren van de Anybody Newton Academy.

Hoe gaat de Academy te werk? Wij bieden begeleiding bij bestaande online cursussen. In het geval van deze Java Cursus maken wij gebruik van de Cursus ''introduction to Computer Science'' van Stanford University. Stanford heeft ervoor gekozen om deze cursus online voor iedereen gratis toegankelijk te maken. Massive Open Online Courses (MOOCs) worden deze cursussen ook wel genoemd en er zijn er een hele hoop!

Wat doet de Anybody Newton Academy? Wij bieden offline begeleiding bij deze cursussen. Want ervaring leert dat ruim 95% van de cursisten welke beginnen aan een MOOC, deze uiteindelijk niet afmaakt. Wij zorgen ervoor dat onze studenten dat wel gaan doen!

Vanaf 27 oktober bieden wij over een periode van 12 weken 15 werkgroepen aan. Tijdens deze werkgroepen kom je in contact met mede-studenten en een begeleiders en ga je gezamenlijk aan de slag met het bespreken en behandelen van extra, door ons ontwikkeld, cursusmateriaal. Op deze manier maken wij het makkelijker en leuker voor studenten om online onderwijs te volgen.

De werkgroepbijeenkomsten vinden plaats in de avond uren tussen 18:00 en 20:00 op donderdag en, af en toe, op dinsdag. De locatie is het A Lab in Amsterdam (5-10 minuten lopen vanaf het centraal station, naast het Eye Museum).

Voor de genoemde prijs krijg je toegang tot alle 15 de werkgroepen en de door ons ontwikkelde extra cursusopdrachten. De Anybody Newton Academy is een Social Venture zonder winstoogmerk.

Er zijn maximaal 35 plaatsen beschikbaar.

Georganiseerd door


Rutger Beerens
Msc

Mijn cursussen