Geef jezelf kleur! Helend, intuïtief tekenen

Wat gaan we doen

Een serie van vijf workshops.
Inspiratie, bewustwording, verdieping, in contact met jezelf.
Thema's die aan bod komen zijn onder meer: verandering, contact, loslaten, emoties, hartsenergie, kwaliteiten. Het programma bestaat uit gevarieerde tekenopdrachten, het bespreken van de tekeningen en werkvormen om voorafgaand aan het tekenen met je aandacht naar binnen te gaan.

Bij helend, intuitief tekenen gaat het om de verbinding tussen jouw tekening en jezelf. Je volgt je gevoel in het werken met kleur, vorm en beweging, aan de hand van tekenopdrachten. We bespreken vervolgens wat je tot uitdrukking hebt gebracht in je tekening en wat dat voor jou betekent.

Intuitief tekenen is een spiegel van jezelf, ook van datgene waarvan je je nog niet bewust was. Bij het tekenen wordt je uitgenodigd om je open te stellen voor dat wat zichtbaar en voelbaar wordt. Dit leidt tot bewustwording en inzicht en brengt je in contact met jezelf. Helend tekenen is een creatieve, ontspannende manier om een diepere laag in jezelf aan te raken.

De tekenworkshops zijn gericht op iedereen die zichzelf verder wil ontdekken en ontwikkelen. Het eigen groeiproces en de verdieping hierin staan centraal. De groepen zijn klein, met maximaal vijf deelnemers. Er is daardoor voldoende ruimte voor het bespreken van de tekeningen en het delen van ervaringen in een veilige sfeer.
Aanleg voor of ervaring met tekenen is niet nodig.

De kosten zijn 125 euro inclusief koffie/thee, materialen en btw.

Geef jezelf kleur (2:15 uur)
Helend tekenen

Sessie 2 (2:15 uur)

Sessie 3 (2:15 uur)

Sessie 4 (2:15 uur)

Sessie 5 (2:15 uur)

Georganiseerd door


Miriam Miedema
Counseling, Personal Coaching, Slaapcursus, Helend Tekenen at Heartflow, Amersfoort

Mijn cursussen