In je kracht staan
8 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

In je kracht staan

Wat gaan we doen

Zaterdagochtend 1 november
"In je kracht staan "
We zullen deze ochtend gebruiken om ons te centeren, om ons centrum te ervaren. Ons centrum is onze Tantien, onze buik. Als je gespannen bent of in stress leeft dan stijgt je energie naar je hoofd. Dan wordt je hoofd verhit. Door je buik krachtig te maken, je Tantien kracht te vergroten, vergroot je Chi en wordt je hoofd leeg en helder.
Als je buik warm is, wordt je hoofd koel en worden je emoties rustig. Je kunt dan helder en daadkrachtig in het leven staan. Je straalt rust uit en innerlijke kracht. We zullen ook werken aan het versterken van de bekkenbodem. En aan je structuur met het Zen staan.

Georganiseerd door


ilona botterweg
drs

Mijn cursussen

Beoordelingen


8 van 10
Chiel,

Ik vond het een goede kursus, duidelijk overzichtelijk. Goede basisoefeningen die rustig en met aandacht voorgedaan zijn. Goed met de afbeeldingen helder. De woordenkeus spreekt me wat minder aan (innerlijke glimlach, parel enzo) maar dat is mijn persoonlijke ervaring, de boodschap erachter komt goed over en is ook gelijk toepasbaar. Als Ilona dat zelf prettig vind om te gebruiken is dat goed. Voor mij is het soms een beetje zweverig, klinkt misschien als abracadabra maar desondanks komt het wel over (ik kan me ook voorstellen dat je bepaalde termen binnen het taoïsme gewoon zo gebruikt). Prettig om oefeningen af te wisselen met informatie, goed om de oefeningen te doen en ik heb echt het idee dat het goed werkt. Ik ben er erg tevreden over!