Wat gaan we doen

Zelf leren jongleren met balletjes, jongleerdoekjes, diabolo, poi en/of chinese draaibordjes? Een jongleerworkshop op uw locatie? Zoek niet verder. Bij Clown & Jongleur OkiDoki bent u aan het goede adres. OkiDoki komt graag naar u toe om alle aanwezigen klein en/of groot de kunst van het jongleren in al zijn facetten bij te brengen.

Een volledig verzorgde circusworkshop? Ook dat is mogelijk! Naast een heleboel jongleer materiaal kan Clown & Jongleur OkiDoki tevens een heleboel grotere materialen meenemen zoals eenwielers, stelten, clownsfietsjes, pedalo go’s, loopkoord, loopbal etc. Met deze materialen kunnen de kinderen maar natuurlijk ook volwassenen met de hulp van OkiDoki zelf aan de slag gaan. Dit alles terwijl OkiDoki tevens ballonfiguren maakt, als afsluiting van een circusvoorstelling of als losstaande jongleerworkshop c.q. circusworkshop.

Het is ook mogelijk om Circus Doki te vragen langs te komen voor een geheel verzorgd circusproject. Hierbij zal er ter inleiding begonnen worden met een kleine (duo) voorstelling van ongeveer 30 minuten. Hierna de circusworkshop zelf waarbij de deelnemers aan de slag gaan onder begeleiding van een of meerdere docenten met allerlei circusdisciplines Als afsluiting kunnen de deelnemers in een ware circusshow onder begeleiding van muziek,verkleedkleren en natuurlijk Circus Doki laten zien wat ze allemaal zoal geleerd hebben in de voorafgaande circusworkshop.

De prijzen zijn afhankelijk van de wensen, duur, aantal kinderen waar het is etc. etc. U kunt daarvoor het beste contact met OkiDoki opnemen voor een offerte op maat

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Op afspraak

Georganiseerd door


Clown & Jongleur OkiDoki

Mijn cursussen