Hét cursusplatform van Nederland

Wil je een cursus geven of een cursus volgen? Honck verbindt mensen met een passie door ze bij elkaar te brengen. Iedere dag helpen wij mensen kwaliteitscursussen & workshops te vinden, te vergelijken en te volgen. Vindt eenvoudig de leukste cursussen en workshops bij jou in de buurt en vergelijk de prijzen.

Bekijk het aanbod Geef zelf een workshop

Altijd wel iemand in de buurt die het beter weet


Ben je graag continu op de hoogte van alle workshops en cursussen die in jouw buurt worden gegeven? Ben je nieuwsgierig naar de dingen die je kunt leren van mensen met een passie? Zoek je al jaren naar die cursus fotografie voor een perfect reisverslag, die cursus presenteren om verder te komen in je werk, of die afmattende marathon training om nu eindelijk je droom te verwezenlijken? Wij zijn zeer gemotiveerd om jou te helpen bij het construeren van jouw ideale leven, dus begin en schrijf je in.

Maak, leer en creëer

Je gebruikt Honck voor je persoonlijke ontwikkeling, om je carrièrekansen te vergroten of gewoon voor de gezelligheid en de sociale contacten. Een unieke en leerzame ervaring wordt het bij ons sowieso. Inspireer anderen en breng jouw passie over, of leer of maak wat je altijd al had gewild. Laat je inspireren door het veelzijdige aanbod en schrijf je in.

Altijd iets in de buurt

Het leuke en handige aan Honck is dat je in een oogopslag ziet wat het meest dichtbij is. Dat scheelt je niet alleen aan reiskosten maar ook veel tijd. Waarom moeilijk doen als het dichtbij kan? En als iets een cursus uniek maakt, is het wel de locatie en de omgeving waar je de cursus volgt. De ene keer sta je bij iemand in de keuken een stoofschotel te maken, bij de volgende cursus volg je in de duinen een vossenpad.

Persoonlijk karakter

Honck is de marktplaats voor eigenzinnige cursussen, gegeven door unieke mensen. Zo kan je je eigen blouse leren naaien, eetbare paddenstoelen zoeken, salsa dansen of trompet spelen als een verliefde New Yorker. Vind hier de cursus die je altijd al wilde doen, maar waarvan je dacht deze nooit te kunnen vinden. De kans is groot dat je gewoon terecht komt in een gezellige kroeg of bij iemand thuis, wat het persoonlijk maakt.

Simpel, veilig en betrouwbaar

Veiligheid en betrouwbaarheid hebben de hoogste prioriteit bij Honck. Zo hebben we beoordelingen door cursisten, deze zorgen voor een duidelijke focus op kwaliteit en zekerheid en laten een indruk achter voor de volgende cursisten. Online betalen is voor zowel cursist als docent veilig, makkelijk en betrouwbaar, en ook nog eens ontzettend snel te realiseren.

Wil jij meewerken om dit fantastische platform tot grote hoogte te brengen? We zijn op zoek naar Django & front-end developers. Heb je interesse stuur dan een berichtje naar info@honck.nl

Heb je deze skills niet, maar wil je ze leren? Neem dan ook contact op en kom stage lopen.

Wend BV
Entrepotdok 63A
1018 AD Amsterdam
tel 020 560 5000

KVK 34242954
BTW: NL 8183.49.554.B01