Aafke Heuvink 
Master Life Coach / Internationaal gecertificeerd Trainer / Opleider / Facilitator / The Work (Byron


Sinds enkele jaren ben ik gecertificeerd begeleider in The Work van Byron Katie. Daartoe ben ik door haar persoonlijk opgeleid in de Verenigde Staten.

In The Work heb ik een instrument gevonden dat op een zachtaardige maar resolute manier door alle stressvolle gemoedstoestanden en oud littekenweefsel heen snijdt. Elke gedachte over mezelf of de mensen om me heen die niet honderd procent liefdevol is wijst me de weg naar innerlijke helderheid, waardoor mijn hart zich zo wagenwijd opent dat alles erin wordt opgenomen. Wanneer ik The Work doe krijg ik vaak het gevoel dat ik het niet zelf ben die The Work doet, maar dat er een macht aan het werk is die rustig en geduldig wacht tot ik klaar ben om de onvoorwaardelijke liefde en stilte te ontdekken die onder elke vorm van lijden verborgen liggen.

Sinds ik met The Work bezig ben, durf ik al mijn stressvolle gedachten te verwelkomen en hoef ik ze niet langer te bestrijden, af te troeven of te overwinnen. De vier vragen en omkeringen zijn zo simpel, maar zo transformerend. Ze laten me zien wie ik ben en wie de ander is. The Work voert me terug naar mijn ware natuur en herstelt de open verbinding tussen hoofd en hart die in de eerste jaren na de geboorte zo vanzelfsprekend aanwezig was - maar nu op een bewuste, blijvende manier.

Naast begeleider van The Work ben ik schrijver, BIK-kunstenaar, docente en tolk/vertaalster Arabisch-Nederlands . Verder schrijf ik theaterstukken.

Ook heb ik een blog dat is gewijd aan Spiritualiteit in het Dagelijks Leven: www.spiritualiteit-leven.nl

Email: info@living-heart.nl
Tel: +31 621870535
Website: www.living-heart.nl