Amrita Sprong-Saarloos
10 van 10
Op basis van 2 beoordelingen.

Amrita Sprong-Saarloos 
Spiritueel lerares en coach


Sinds het ontwaken van de kundalini in 1983 ben ik in een spirituele stroomversnelling geraakt en werkzaam als spiritueel lerares in vele workshops, inwijdingsprogramma's en de 3 jarige opleiding PESO (Psycho Energetische en Spirituele Ontwikkeling). Tevens ben ik oprichtster en voorzitter van Stichting Amrita, een ANBI instelling. In 1992 ben ik getrouwd met Edo Sprong, oprichter van de Academie Antropodynamica en Diagnostische Handanalyse, Handpalm therapie en Transpersoonlijke Therapie en Psychologie, een 4,5 jarige beroepsopleiding. Vanaf 1992 ben ik als Transpersoonlijk en Telepathisch kanaal werkzaam geweest en zijn er vele inzichten en inspiraties door Edo Sprong op zijn unieke en geniale manier verweven in de Antropodynamica methode. Hierdoor is de hele opleiding Diagnostische Handanalyse uniek te noemen. Vanaf het overlijden van Edo Sprong op 16 oktober 2013 heb ik tevens de leiding over Academie Antropodynamica. De Basisopleiding en Gevorderde opleiding Diagnostische Handanalyse en Transpersoonlijke Therapie zijn voortgezet en jaarlijks start er in september een Basisopleiding Handanalyse. De Academie Antropodynamica is gevestigd in Centrum De Oorsprong te Almere en heeft als doelstelling de mens te brengen naar zijn innerlijke kern en hoogste potentieel. In dit kader zijn beide opleidingen alsmede de workshops en inwijdingen groeibevorderend.
Na de 4,5 jarige Gevorderde opleiding Diagnostisch Handanalyse, waarin men tevens jaarlijks ca 3 workshops Handpalm therapie en Transpersoonlijke Therapie kan volgen, kan men een eigen praktijk beginnen als Diagnostisch Handanalist en cliënten eventueel een krachtige transpersoonlijke therapeutische follow-up geven. De opleiding PESO reikt een certificaat uit tot Spiritual Counselor met de bekwaamheid via energie reading, healing en counseling cliënten te coachen naar een groter gevoel van welzijn en welbevinden op alle niveaus van het bestaan. Inwijdingen en workshops zijn verdiepende aanvullingen


2 beoordelingen

10 van 10
Joke,

De basiscursus handanalyse (5 maanden) geeft al veel houvast om te kunnen ontdekken wat jouw eigen handen over jou te vertellen hebben. Sterke punten en leerpunten. Voor mij was het aanleiding om ook de gevorderde cursus van 4,5 jaar te volgen en af te sluiten met een scriptie. Ook van andere cursussen op de academie heb ik enorm genoten. Bijvoorbeeld WLD, Amrita, pendelen. De eerste twee opleidingen zijn niet uit te leggen, die moet je ervaren en daar krijg je geen spijt van. Met de PESO opleiding ben ik nog bezig, nog steeds leer ik bij en geniet met volle teugen. Een aanrader om eens nader kennis te maken met de academie op een open avond!

10 van 10
Rob,

Alle workshops bij Academie Antropodynamica geven je in een afgestemde sfeer inzicht in jezelf en je thema's in het leven, helpen je om stappen te zetten, patronen te transformeren en geven je praktische en diepgaande kennis en vaardigheden om hier zelf met mensen mee te gaan werken.