Astrid de Wilde 


Mijn naam is Astrid de Wilde. Ik ben (sport)diëtist en ik heb een voedingsadviesbureau TOPvoeding op verschillende locaties in de Zaanstreek. Ik heb een ruime ervaring in het begeleiden van sporters en mensen die een gevecht met hun gewicht voeren. Mijn doel is om mensen inzicht te geven in wat het effect van voeding is op hun eetgedrag. Door de voeding te berekenen zien mensen waar ze tekortschieten en kunnen ze de adviezen beter opvolgen. Naast spreekuren ontwikkel en geef ik verschillende cursussen en masterclasses.

Ik vind het heel leuk om mensen informatie en inzicht te geven op het gebied van voeding. Het is mooi om te zien hoe mensen de adviezen oppakken. Samenwerken is heel belangrijk op het gebied van leefstijl verandering. Ik werk daarom samen met een leefstijlcoach, fysiotherapeuten en een personal trainer.

Bij de cursus Sportvoedingsadviseur is het leuk om te zien hoe cursisten in een korte tijd een heel professioneel sportvoedingsadvies en presentatie kunnen maken. En het vertrouwen ook hebben om dit in de praktijk te gaan toepassen.

Voor informatie:
Astrid de Wilde, (sport)diëtist
06-21461017