Betsie Wagemakers 


Mijn naam is Betsie Wagemakers, 53 jaar oud en ik woon in Oud Gastel, Noord-Brabant. Door alles wat ik in het leven heb ervaren en geleerd, de interesse in de belevingswereld van anderen, door me te verdiepen in de psyche van de mens is het idee ontstaan om van mijn passie mijn werk te maken.

Ik heb een opleiding tot lifecoach gevolgd bij Health Balance Group. Deze NAC-methode werkt resultaatgericht en zorgt ervoor dat het nieuwe patroon ook blijvend wordt gemaakt. Dat er dus daadwerkelijk iets verandert in jezelf en dat het geen tijdelijke oplossing is!

Ik doe op dit moment een opleiding bij het Chi Neng Instituut.
Chi Neng Qigong is een bewegingsleer voor jong en oud die lichaam en geest versterkt. De oefeningen zijn een vorm van langzame bewegingen die door de eenvoud voor iedereen te doen zijn .Ze zijn effectief en eenvoudig geschikt om gezond te worden en te blijven met een verrassend snel resultaat.

De oefeningen maken je ontspannen en krachtig. Het draait om het laten stromen van de levensenergie (ook wel Chi genaamd) om op die manier balans in je lichaam en geest te herstellen en bevorderen.

Doordat deze oefeningen in een langzaam tempo worden gedaan, geeft het al heel snel rust. Ook rust in je hoofd, waarbij het dus heel goed past in deze drukke, stressvolle en prestatiegerichte tijd. Er zit totaal geen prestatiedruk achter, het gaat er niet om de bewegingen perfect uit te voeren.
Ik geef ook wekelijks les in ontspanningsoefeningen in Fijnaart en Oud Gastel.

Soms kom je op een punt in je leven dat het goed is om even stil te staan en de balans op te maken. Zoek je naar de juiste richting in je leven, dan wil ik je graag helpen. Waar nodig wil ik je inspireren en motiveren om het beste uit je leven te halen, door zelf je leven in eigen hand te nemen. En te laten zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw leven.

Ik wil graag een stukje met je meelopen!