Caty Blom 
Goudsmid-Graveur


Mijn naam is Caty Blom en ik ben goudsmid en graveur.
Ik wil jullie meenemen naar mijn atelier om te laten zien wat ik doe en wat ik maak.

Sinds mijn jeugd zijn kleuren, structuren en materialen een bron van inspiratie en dat is goed te zien in mijn sieraden. Na mijn opleiding tot goudsmid in Schoonhoven ben ik mijn eigen atelier begonnen waar ik sindsdien dagelijks bezig ben met het vak.
Als goudsmid heb ik zo veel mogelijkheden en technieken waarin ik mijzelf kan bekwamen dat elk sieraad een bijzonder en uniek project is.


Naast mijn eigen collectie maak ik ook sieraden op verzoek, samen met jou ontwerp ik een prachtig en bijzonder sieraad, naar eigen gevoel en smaak. Wil je zelf eens je creativiteit ontdekken en een eigen sieraad maken? Kom dan naar een van mijn workshops, want er is niets mooiers dan je eigen sieraden dragen of cadeau geven.

Het overdragen van mijn mooie vak op anderen geeft veel voldoening, zowel aan de deelnemer als aan mij. Je kunt kiezen uit diverse workshops en cursus, waarbij je eigen creativiteit voorop staat. Het is jouw sieraad wat je gaat maken en moet dus ook goed bij je passen, samen kijken we naar je ontwerp en bespreken we de mogelijkheden daarvan.
We werken in kleine groepjes van max 6 personen, zodat iedereen goed begeleid kan worden.
En wil je eerst nog wat extra informatie dan kan je altijd contact met mij opnemen.